Kringloopwinkel Overnodig

Kringloopwinkel Overnodig

Sponsor van veel goede doelen

Kringloopwinkel Overnodig al ruim 35 jaar een begrip.

De afgelopen maanden hebben de vrijwilligers van Kringloopwinkel Overnodig zich ingezet om het nieuwe pand om te toveren tot een prachtige kringloopwinkel. De winkel is heel ruim opgezet en coronaproof gemaakt. Er is een duidelijke looproute gerealiseerd en als klanten deze route volgen dan komen ze in verschillende winkeltjes terecht.

Te beginnen bij de huishoudelijke artikelen zoals serviesgoed en artikelen van Tupperware. De route vervolgend is er een grote ruimte waar textiel en kleding te vinden is. Ook zal hier een paskamer aanwezig zijn. Daarna komen de klanten terecht in de sport- en spelhoek. Hier is ook speelgoed te vinden. Er is een grote ruimte ingericht voor de tweedehands boeken en daar is tevens een grote leestafel te vinden. Als laatste komen de klanten terecht in een gedeelte waar muziekapparatuur en platen en cd’s te vinden zijn.

De hele rechterzijde van de nieuwe winkel is omgetoverd tot meubelwinkel. In deze ruimte kunnen klanten ook het witgoed vinden.

De ‘winst’ die Kringloopwinkel Overnodig genereert wordt besteed aan goede doelen in de regio Putten. Kringloopwinkel Overnodig is van dinsdag tot en met vrijdag geopend van 10.00 uur tot 17.00 uur en op zaterdag van 10.00 uur tot 16.00 uur.

Neem voor vragen of informatie contact op via het bekende telefoonnummer 0341-356162, bekijk de website www.kringloopovernodig.nl of stuur een mail naar overnodigputten@gmail.com. 
Kringloopwinkel_opent_deuren.jpg
Kringloopwinkel_opent_deuren2.jpg