Univé Dichtbij - Putten

Univé Dichtbij - Putten

Met elkaar delen, dat is de winst! Dat is waar Univé voor staat

Nieuws Univé: bestolen op vakantie!

Maaike Hoeksma en Arnold Boonstra werden op de eerste dag van hun vakantie bestolen. Ze waren net aangekomen op hun Italiaanse vakantieadres toen hun auto werd leeggehaald. Maaike had niets meer dan de strandkleding waarmee ze naar zee was gegaan. “Daar stond ik dan, in mijn bikini.”

Univé Dichtbij - WOZ-waarde in 2022 anders berekend: zo zit dat

Aan de gemeente betaal je belasting op basis van de Waardering Onroerende Zaken, de zogenoemde WOZ-waarde van je grond of bedrijfskavel. De berekening van deze waarde gaat veranderen vanaf 1 januari 2022. Vanaf 2022 zijn gemeenten wettelijk verplicht om alle WOZ-woningtaxaties te baseren op de gebruiksoppervlakte.

Huisdierenverzekering: meer mogelijkheden in de dierengeneeskunde

Jij als hondeneigenaar weet als geen ander: een huisdier kost geld. Voeding. Het jaarlijkse bezoek aan de dierenarts. Gebitsbehandelingen. Allemaal kosten waar je niet aan ontkomt – maar deze zijn nog wel te overzien. Wanneer er sprake is van een ongeval of ziekte, kunnen deze kosten maar zo oplopen tot duizenden euro’s. Waar haal je dit geld vandaan? Zorg je voor een goede verzekering voor je hond of zorg je zelf voor een spaarpotje?

Goed(e) zorgen voor jouw kostbare spullen

Onze spullen. We zijn er zuinig op. Op het een iets meer dan op het ander. Maar we hebben allemaal onze paradepaardjes. Misschien sieraden die je hebt geërfd, een antiek schilderij, een (nieuwe) camera of gehoorapparaten die je niet kunt missen.

‘Contact met klant is grootste cadeau’

Door Petronella van het Goor - De eerste drie weken aan de Kuipwal waren voor Univé vestigingsmanager Harry Frens (44) en zijn team een feestje. “Vorige week kwam er een jongeman langs de winkel, op weg naar zijn werk. Hij stak zijn hoofd even om de deur en vroeg: ‘zijn jullie vanmiddag ook open?’ Diezelfde middag kwam hij langs om van alles bij ons af te sluiten, hij was namelijk net verhuisd van Zwolle naar Harderwijk.” 

Nieuws Univé Dichtbij: auto kopen, nieuw of tweedehands?

Je speelt met de gedachte om een andere auto te kopen. Of misschien wel je allereerste! Waar kies je dan voor? Een auto kopen, nieuw of tweedehands, betekent dat je de voor- en nadelen voor jouw situatie op een rij moet zetten. Wij helpen je daar graag bij met dit artikel.