Univé Dichtbij - Putten

Univé Dichtbij - Putten

Met elkaar delen, dat is de winst! Dat is waar Univé voor staat

"Met elkaar delen, dat is de winst!" Dat is waar Univé voor staat.

Univé is een coöperatie en dat betekent: risico's delen. Dat geeft rust en zekerheid. Ook voor de mensen om u heen. Vanuit deze gedachte ontstonden vanaf 1794 de regionale coöperaties die de basis vormen voor het Univé van vandaag. In de regio zitten we nog steeds. En daar blijven we ook.

Ook op sportgebied vervult Univé haar maatschappelijke rol.

In dat kader sponsort Univé verschillende organisaties en evenementen. Op landelijk en regionaal niveau. Wij vinden bewegen voor iedereen belangrijk: jong, oud, met of zonder beperking.

Univé is al meer dan 100 jaar actief in Putten en omgeving. Sinds 1997 is de verzekeraar hier ook fysiek aanwezig. Bij de overname van makelaardij Buter nam Univé haar intrek in een pand aan de Dorpsstraat 42. Na een half jaar verhuisden Univé en het omgedoopte Midden Nederland Makelaars naar het nieuwbouwpand verderop in de straat, op nummer 66-68. In de kantoorruimte op de begane grond van het appartementencomplex helpen deskundige adviseurs sindsdien de inwoners van Putten. Het interieur kreeg in 2010 een make-over, zodat u zich nog meer welkom kunt voelen. De koffie en thee staan voor u klaar.

Wij hopen u persoonlijk te ontmoeten, zodat we kunnen bespreken of Univé ook voor ú van toegevoegde waarde kan zijn. Vanzelfsprekend bent u welkom in onze winkel aan de Dorpsstraat 66 in Putten (zie openingenstijden) of neem contact met ons op voor het plannen van een afspraak bij u op locatie.

Graag tot ziens!
2_Unive_Putten.png