Op 6 oktober in Harderwijk vindt de tweede editie van 0341 Digital plaats: hét Digital Marketing event voor ondernemers en marketeers uit de regio. Dit jaar belooft het evenement een nog groter succes te worden dan in 2019 met plaats voor 400+ bezoekers. 

Keynote speaker Mark Tuitert komt zijn inspirerende (ondernemers)verhaal vertellen en verschillende thema’s komen aan bod tijdens de breakout sessies

Waarom 0341 Digital?
0341 Digital heeft als doel om ondernemers en marketeers te enthousiasmeren, te inspireren en samen te brengen op het gebied van digital marketing. De organisatie wil hiermee laten zien dat er je niet perse naar De Randstad hoeft voor dit soort inspirerende events. In de regio Noordwest-Veluwe zijn voldoende inspirerende en innovatieve bedrijven gevestigd. Tegelijkertijd barst de regio van talent op het gebied van digital marketing en innovatie. Met dit inspirerende event brengen we ondernemers en digitaal talent samen en delen we waardevolle kennis en ervaringen. Dit gratis event zal plaatsvinden op donderdagavond 6 oktober 2022 bij Bouw en Infra Park Harderwijk. Vanaf 19:00 uur zijn de deuren geopend, waarna om 19:30 uur de eerste spreker zal aftrappen. Na de verschillende sprekers tijdens de breakout sessies is er de mogelijkheid om te netwerken onder het genot van een hapje en drankje.

Boeiend programma
Gastsprekers van toonaangevende organisaties gaan je verrassen met inspirerende cases. Zij zullen zorgen voor een avond vol kennis, inspiratie, eye-openers en daarnaast handvatten geven voor de vertaalslag naar jouw organisatie. Nieuw dit jaar zijn de inspirerende presentaties tijdens de breakout sessies. Tijdens elke breakout sessie wordt er in kleinere groepen een specifiek thema behandeld, waar de bezoeker zich voor kan inschrijven. Op deze manier is er meer ruimte voor een eigen programma gebaseerd op jouw interesses en is er meer ruimte voor diepgang in een bepaald thema. Enkele thema’s die worden besproken zijn het omzetten van websitebezoekers tot leads, de do’s en don’ts van LinkedIn, het personaliseren van je website en de online succesverhalen van andere ondernemers. 

Gratis toegang, reserveren noodzakelijk
De toegang tot het evenement is gratis. Er zijn echter wel een beperkt aantal plaatsen, waardoor de organisatie adviseert op tijd een ticket te reserveren. Dit kan via www.0341digital.nl. Daar is eveneens het complete programma en meer informatie beschikbaar. Er zijn 750 verharde parkeerplaatsen bij Bouw en Infra Park Harderwijk. Parkeren is dan ook gratis.

Adresgegevens 
Bouw en Infra Park
Ceintuurbaan 2
3847 LG Harderwijk

0341 digital evenement

Meer uit de Agenda Putten