Autorijden in het donker onprettig? Overweeg dan het openbaar vervoer!

In de winter zijn de dagen korter en is het eerder donker. Als automobilisten liever niet in de auto stappen wanneer het begint te schemeren of al donker is, kan het openbaar vervoer een oplossing bieden. 

OV-ambassadeurs staan klaar om hierbij te helpen. Ook bij andere vragen over het gebruik van het openbaar vervoer

Prettig voor mensen die al een tijdje niet meer met bus of trein hebben gereisd.

Tijdens maandelijkse inloopspreekuren op verschillende locaties geven OV-ambassadeurs advies en tips over reizen met de bus of trein. Ze helpen hun leeftijdsgenoten om zelfstandig te blijven reizen en ze laten zien dat het openbaar vervoer helemaal niet moeilijk is. Door het zelf te ervaren, merken mensen vaak dat het meevalt. Of het nu gaat om een bezoek aan familie, een museum of een ziekenhuiscontrole. Reizen met het openbaar vervoer is dan geen probleem meer.

In Putten wordt er een spreekuur gehouden op maandag 12 februari van 14.00 uur tot 15.30 uur in de bibliotheek van Putten aan de Brinkstraat 56. Belangstellenden die de voorkeur geven aan telefonisch contact met een OV-ambassadeur kunnen contact opnemen tijdens het telefonisch spreekuur. OV-ambassadeurs zijn elke werkdag beschikbaar om alle vragen te beantwoorden. Zij zijn te bereiken op maandag tot en met vrijdag van 10.00 uur tot 12.00 uur, op dinsdag- en donderdagmiddag van 13.30 uur tot 15.00 uur en op maandag- en woensdagavond van 18.30 uur tot 20.00 uur via telefoonnummer 038-303 7010.

De OV-ambassadeurs helpen iedereen graag op weg. Kijk voor meer informatie en een overzicht van alle activiteiten op de website www.ervaarhetov.nl/ov-ambassadeur.

Meer uit de Agenda Putten