De Trap, Proef en Beleefroute is weer te fietsen. Deze route is niet zomaar een fietsroute, maar een originele belevenis.

Tijdens deze fietsroute van 37 kilometer fietsen deelnemers door de omgeving van Putten en krijgen op vier locaties wat lekkers te eten en te drinken.

Op de verschillende locaties zijn er, naast het genieten van iets lekkers, ook mogelijkheden om de plek te beleven. Zo kunnen deelnemers bijvoorbeeld de bostoren op Landgoed Schovenhorst beklimmen, de geiten bij Geitenboerderij de Vrolijke Geit ontmoeten of het museum bezoeken bij de Mariahoeve. De route kan gefietst worden tot en met september en kost 29.95 euro per persoon.

Deelnemers die het niet redden om de vier bedrijven op een dag te bezoeken, omdat ze bijvoorbeeld wat meer tijd hebben doorgebracht bij de eerste locaties kunnen de route ook over meerdere dagen verspreiden. Er wordt namelijk gewerkt met een stempelkaart.

De route gaat onder andere langs Landgoed Schovenhorst en Geitenboerderij & Landwinkel ‘De Vrolijke Geit’. Onderweg worden er tips gegeven voor leuke ‘afstappers’. Ook bij Pluktuin ’t Platteland en Museumboerderij de Mariahoeve kunnen fietsers genieten van iets lekkers. De route is te koop bij VVV Putten en de deelnemende locaties.

Meer uit de Agenda Putten