Bedrijven in Putten

Beddenspecialist Den Herder Bedden Harderwijk

85 Jaar geleden opende Beddenspecialist Den Herder in Harderwijk haar deuren. Voor het kopen van een goed bed en alles wat met uw slaapkamer te maken heeft is Beddenspecialist Den Herder al drie generaties lang het vertrouwde adres.

Vlotte Tantes de Veluwe

Noem haar ‘de Office Manager‘, ‘de regelaar’, de ‘PA’, ‘de alleskunner’ of  de ‘office hero’; wij noemen haar de Vlotte Tante. Maar hoe je haar (of hem) ook noemt, een Vlotte Tante is onmisbaar voor elk kantoor! Om organisaties op…

Balde's Banden Service

De meeste reparaties en montages kunnen zonder afspraak gedaan worden. Zoals het wisselen van zomer- of winterbanden. “Wij hebben een eigen opslag voor de bandensets. Hierdoor hoef je hooguit een kwartiertje te wachten en zijn we ook nog eens aantrekkelijk geprijsd.”

Beelen Haardhout en Houthandel Hierden

Bij Beelen Houthandel in Hierden kunt u terecht voor gemengd haardhout: eik, beuk en es, pelletkorrels voor pelletkachels en ook verkoop van creo palen en diverse planken.

Boonen Fietsen Harderwijk

Goede service en klantvriendelijkheid staat bij ons voorop en daardoor hebben wij ook een zeer trouwe klantenkring opgebouwd in al die jaren.

Broekhuis Opel Harderwijk

Bent u op zoek naar een nieuwe of gebruikte Opel of is uw auto toe aan onderhoud / reparatie? Broekhuis Harderwijk is dé aangewezen Opel specialist en helpt u graag op weg.

Bronkhorst Wonen

Wij heten u van harte welkom in onze modern ingerichte showroom  van 1600 vierkante meter, waarin de uitgebreide collectie wordt gepresenteerd.

De Hypotheker Harderwijk

De Hypotheker Harderwijk is een hecht, betrokken en dynamisch team voor al je vragen over hypotheken en verzekeringen.