Gezellige drukte in het dorp

Sinterklaas kwam gisteren aan in Putten. Onder muzikale begeleiding van Pietenband The Peppernuts arriveerde Sint met zijn Pieten bij de jachthaven van Nulde. Na een welkomstwoord van Winkelcentrum Putten en het uitdelen van pepernoten vertrok de Sint met de bus naar het centrum.

Ook daar was het al gezellig druk. Sinterklaas werd eerst welkom geheten door burgemeester Lambooij op het bordes bij het gemeentehuis. Daarna waren er verpreid door het centrum diverse activiteiten te doen. Zo werd er op het pleintje bij boekhandel Het Boekpunt een jazzdance demonstratie gehouden door gymnastiekvereniging Orion. De fratsen van Feestpiet en Toverpiet waren te zien op het plein bij de Dikke Deur. Ook konden kinderen Sinterklaas en Piet een hand geven of alvast hun verlanglijstje inleveren op het plein bij Van Ganswijk.

Aan het einde van de middag openden Sint en de Pieten officieel het Pakjeshuis aan de Dorpsstraat 24. Daar kunnen alle kinderen hun tekeningen, verlanglijstjes en brieven aan Sint of Piet brengen.