​2023 was een turbulent jaar, maar niet in Putten (column)

Het lijkt er wel op of de mensheid nooit leert van eerder gemaakte fouten, het is nog steeds oorlog in de Oekraïne, terroristische aanslagen in meerdere landen en Israel staat opnieuw onder enorme druk. Dan valt het in Nederland nu nog wel mee.

Ik heb wel de nodige zorgen, een stortvloed aan gelukzoekers die hopen om in Nederland te mogen blijven met overvolle opvanglocaties

Dit kan zo echt niet door gaan. Met een mooie verkiezingsuitslag hoop ik dat we dadelijk een nieuw kabinet krijgen. Een kabinet die orde op zaken stelt. 

In ons dorp kunnen we terugkijken op veel mooie gebeurtenissen. Meer evenementen en ruimere openingstijden voor de horeca. We kunnen beginnen met bouwen van woningen in de nieuwe woonwijk Halvinkhuizen. En laten we vooral bouwen voor onze Puttenaren en zij die graag weer willen terugkeren naar Putten. Er wordt keihard gewerkt aan het veiliger maken van onze wegen, betere straatverlichting, meer groen, een inclusieve samenleving en zorg voor ons allemaal. En we gaan nu eindelijk het centrum aanpakken en daarmee wordt het centrum dadelijk nog veel aantrekkelijker.

Wat fijn dat er ook zoveel initiatieven zijn in Putten, iedereen kan hieraan meedoen en velen doen er al aan mee. Ik wil iedereen hiervoor bedanken! Ik wens u allen een hele fijne kerstdagen toe en een geweldige start voor het nieuwe jaar. Alvast een gelukkig, veilig en gezond 2024 toegewenst.

Robin Hoogendijk
Fractie Gemeentebelangen Putten