​Aankondiging openbare verkoop grond Bilderdijkstraat

De gemeente Putten is van plan om een deel van de percelen gemeentelijke grond gelegen aan de Bilderdijkstraat via openbare verkoop op de markt te zetten.

De grond ligt tegenover de huidige Aldi Supermarkt (Bilderdijkstraat 46) en naast de momenteel in aanbouw zijnde school De Akker (Bilderdijkstraat 49)

De grond heeft in het bestemmingsplan Bilderdijkstraat – Gebied school De Akker de bestemming 'Wonen'. Er zijn acht woningen toegestaan. Doel van de openbare verkoop is om de gemeentegrond in gebruik te laten nemen voor de bouw van acht sociale koopwoningen. Ervaren marktpartijen (bouwbedrijven) worden hierbij uitgenodigd zich in te schrijven.

Geïnteresseerde marktpartijen dienen aantoonbare ervaring te hebben met soortgelijke bouwprojecten. De gemeente hanteert een vaste grondprijs van 260.000 euro exclusief btw (kosten koper). De selectieprocedure, beoordeling en gunning is omschreven in de selectieleidraad. Voor de overige voorwaarden kunnen belangstellenden de selectieleidraad opvragen bij de gemeente

Geïnteresseerden dienen uiterlijk op 5 juli 2023 per mail hun interesse kenbaar te maken. Deze basis inschrijving dient te bestaan uit:
  • Kamer van Koophandel gegevens van de onderneming die inschrijft;
  • correspondentiegegevens en contactpersoon;
  • twee referentieprojecten van betaalbare woningen passend in het project Bilderdijkstraat.
De inschrijving kan worden ingediend via [email protected] ter attentie van mevrouw Steunebrink. De inschrijvende partij krijgt per mail een ontvangstbevestiging. Neem voor verdere vragen contact op met mevrouw Steunebrink via telefoonnummer 0341-359611 of [email protected].