Advocaat voor start-ups tegen een gereduceerd tarief

Bent u een startende ondernemer met een nieuw (innovatief) idee? Dan bent u een start-up. Als start-up komt er veel op u af. U wilt zich richten op het ondernemen, maar tegelijkertijd dient u ook de juridische zaken te regelen. De advocaten van Van Zeijl Bijl Aartsen nemen die zorg uit uw handen en dragen met een goede juridische begeleiding bij aan de groei van uw bedrijf.

Het is belangrijk dat start-ups een solide juridische basis hebben om op langere termijn succesvol te kunnen zijn

Bij Van Zeijl Bijl Aartsen Advocaten zien ze nog te veel dat bedrijven in de start-up fase beperkt tot geen juridische ondersteuning krijgen, waardoor de start-ups met allerlei belemmeringen worden geconfronteerd. Uiteindelijk kan dat leiden tot stagnatie van de groei van het bedrijf en verschuiving van de focus van core business naar randzaken.
 
Een solide juridische ondersteuning voor start-ups begint met bereikbaarheid en toegankelijkheid van de advocaat. Daaronder verstaan ze bij Van Zeijl Bijl Aartsen Advocaten niet alleen dat een advocaat bereikbaar (directe lijnen, snelheid en betrokkenheid) moet zijn voor hun cliënt, maar ook dat juridische ondersteuning toegankelijk blijft voor start-ups met een beperkt budget.
 
Van Zeijl Bijl Aartsen Advocaten biedt start-ups de mogelijkheid om juridische ondersteuning op een kwalitatief hoog niveau te kunnen krijgen voor een sterk gereduceerd tarief. Zij starten altijd met een ‘quick-scan’ waarin hun advocaten vaststellen wat voor jouw bedrijf nodig is, afhankelijk van de branche waarin zij opereert, soort klanten, werkwijze e.d.
 
Verder hanteren zij onder andere de volgende voorwaarden:
  • een gereduceerd uurtarief van € 150,-- exclusief BTW;
  • alleen geldig in het eerste jaar na oprichting (oprichtingsdatum die in het Handelsregister van de Kamer van Koophandel is ingeschreven is leidend);
  • een eerste gesprek met een ‘quick-scan’ van maximaal 2 uur, waarvan zij 1 uur voor hun rekening nemen;
  • één keer in de twee weken kosteloos telefonisch overleg van maximaal 15 minuten met je vaste advocaat. 
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Hasan Kaya
[email protected]
T:  +31 (0) 341 42 06 06

Villa Oranje Mecklenburg
Oranjelaan 31
3843 AA Harderwijk
www.vanzeijlbijlaartsen.nl

Van Zeijl Bijl Aartsen Advocaten Harderwijk
Van Zeijl Bijl Aartsen Advocaten Villa Oranje Mecklenburg Harderwijk