Alzheimer Trefpunt staat in het teken van vakantie

​Het Alzheimer Trefpunt is een ontmoetingsplek voor mensen met geheugenproblemen/dementie, mantelzorgers en familieleden, belangstellenden en professionals. Het biedt informatie over diverse thema’s, gezelligheid, muziek (soms live) en verrassende ontmoetingen.

Een plek om lotgenoten te ontmoeten

Het Alzheimer Trefpunt Putten wordt maandelijks op de tweede dinsdag van de maand gehouden in De Aker, zaal Oldenaller.

Het thema voor vanavond (dinsdag 12 maart) is vakantie. Gastspreker is Gertie van Dijk. Zij zal de aanwezigen meenemen in de vraag welke mogelijkheden er zijn om, als mensen te maken hebben met dementie, toch op vakantie te gaan, samen of juist even apart van elkaar. Om de batterij weer op te laden. Ook komt de vraag aan de orde wat respijtzorg is. Wat betekent dat? Hoe kunnen mensen door zorg te delen beter in balans blijven. 

De avond begint om 19.30 uur en de inloop is vanaf 19.00 uur. Het duurt tot ongeveer 21.00 uur. Vooraf aanmelden is niet nodig. Belangstellenden kunnen binnenlopen. Er is een informatiestand aanwezig van Alzheimer Nederland waar belangstellenden met al hun vragen terecht kunnen. Er zijn ook diverse boeken over het thema Alzheimer te vinden op de informatietafel. Iedereen is van harte welkom.