Benefietconcert voor de schaapskooi in Ermelo

In de Oude Kerk aan de Putterweg 16 in Ermelo wordt op zaterdag 21 oktober van 20.00 uur tot 21.00 uur een feestelijk benefietconcert gehoude in het kader van de shovel actie 2023 voor de schaapskooi in Ermelo.

Drie topmusici, Davita Laseur, Benedikt Enzler en Petra van der Heide zullen een sprankelend, romantisch programma ten gehore brengen

Davita Laseur, Benedikt Enzler en Petra van der Heide zijn verbonden aan het Koninklijk Concertgebouworkest en zij spelen die avond werken voor viool, cello en harp van onder meer Glinka, Sjostakowitsch en Chopin.

Aanwezigen steunen met hun komst de schaapskooi van Ermelo, in het bijzonder voor de aanschaf van een nieuwe elektrische shovel. Tickets zijn verkrijgbaar via de website van Stichting Schapedrift www.schapedrift.nl en tevens aan de zaal voorafgaand aan het concert. De toegang voor volwassenen bedraaagt 25 euro, Vrienden van Stichting Schapedrift betalen 20 euro en voor kinderen tot en met 16 jaar is de toegangsprijs 12,50 euro. Dat is inclusief een drankje na afloop. De zaal gaat open om 19.30 uur.