​Bestemmingsplan Roosendaalseweg 109 gewijzigd vastgesteld

De gemeenteraad van Putten heeft op 29 juni 2023 het bestemmingsplan Roosendaalseweg 109 gewijzigd vastgesteld. Met dit bestemmingsplan wordt de ontwikkeling van 14 appartementen met bijbehorende parkeervoorzieningen mogelijk gemaakt. 

De appartementen zijn bedoeld voor starters op de woningmarkt

Ten opzichte van het ontwerpbestemmingsplan zijn er een drietal kleine wijzigingen ambtshalve doorgevoerd. Het bouwblok is iets vergroot ten behoeve van een meterruimte. De scheidslijn van de bouwhoogte is verlegd. En de functieaanduiding ‘bijgebouwen’ is toegevoegd ten behoeve van de berging.

Het bestemmingsplan is digitaal in te zien via de website www.ruimtelijkeplannen.nl onder nummer NL.IMRO.0273.BPBKRoosweg109-VA01. Het is ook mogelijk om te zoek op adres. Het vastgestelde bestemmingsplan ligt ter inzage van 13 juli tot 24 augustus 2023. Belangstellenden die het plan (digitaal) willen bekijken in het gemeentehuis kunnen een afspraak maken via telefoonnummer 0341-359611. Bel dit telefoonnummer ook voor overige vragen.

Belanghebbenden kunnen van 13 juli tot 24 augustus 2023 tegen het vastgestelde bestemmingsplan beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Het bestemmingsplan treedt in werking op de dag na afloop van de beroepstermijn, tenzij binnen de beroepstermijn tevens een verzoek om voorlopige voorziening wordt ingediend bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State.

Voor het behandelen van een beroep en/of verzoek om voorlopige voorziening wordt een griffierecht geheven. Het is ook mogelijk om digitaal beroep in te stellen bij de Raad van State en/of een voorlopige voorziening te vragen via https://loket.raadvanstate.nl/digitaal-loket/. Daarvoor is het wel noodzakelijk om te beschikken over een elektronische handtekening (DigiD). De precieze voorwaarden zijn te vinden op de genoemde site.

Wethouder Cornelissen en Sake Smid (eigenaar van NCB Projectrealisatie) op de plek waar de woningen gerealiseerd gaan worden (foto: Gemeente Putten)