​Bezoek Zonnepark Harderwijk tijdens de open energiedag

Tijdens de Open Energiedag die op zaterdag 17 september wordt gehouden kunnen belangstellenden in het hele land een kijkje nemen bij duurzame energieprojecten. Ook Zonnepark Harderwijk doet mee met deze landelijke actiedag. 

Nieuwsgierig naar de wereld achter een stopcontact en de thermostaat?

Kom dan op zaterdag 17 september tussen 10.00 uur en 12.00 uur naar het Harderwijkse zonnepark aan de Vuurtorenweg in Harderwijk langs de N302.

Zonnepark Harderwijk
Zonnepark Harderwijk is geïnstalleerd op het dak van de carports op het overloop parkeerterrein. De unieke samenwerking tussen Energiecoöperatie Endura en gemeente Harderwijk maakte dit voorlopig grootste park van Harderwijk mogelijk. Het parkeerterrein, waar vooral bezoekers van het Dolfinarium parkeren, is overkapt en daar zijn maar liefst 5854 zonpanelen geinstalleerd. De panelen voorzien naar verwachting jaarlijks 670 huishoudens van elektriciteit.

Bezoekers worden ontvangen op Zonnepark Harderwijk en krijgen een korte rondleiding over het terrein. Zo komen ze meer te weten over de ontwikkelingen, solar carports en de technische achtergronden van dit bijzondere project. Volg de borden P8 Dolfinarium.

Lees meer over Open Energiedag en andere deelnemende projecten in Nederland.