Bijeenkomst met een presentatie van Aart Klok

Het Puttens Historisch Genootschap houdt op woensdag 8 november haar jaarlijkse najaarsbijeenkomst. Op de agenda staat naast de vaste onderwerpen de presentatie ‘Twaalf bijzondere Puttense vrouwen. Wie waren zij? ‘

Deze presentatie wordt gehouden door Aart Klok

Zijn belangstelling hierover werd gewekt door de straatnamen in de wijk Rimpeler. En het feit dat er namen genoemd worden van vrouwen die hij ook persoonlijk als opgroeiende Putter heeft gekend. Zes vrouwen worden besproken voor de pauze en zes vrouwen na de pauze. Aart Kok is 73 jaar en woont samen met mijn vrouw al vele jaren in Veenendaal. Hij heeft ruim 40 jaar voor de klas gestaan. Zijn geboorteplaats is Putten. Een echte ‘Putter’, dus. Zijn belangstelling voor Putten is gebleven, zo is hij onder andere lid van het Puttens Historisch Genootschap.

De najaarsbijeenkomst vindt plaats in Stroud aan de Brinkstraat 91 te Putten. Aanvang van de bijeenkomst is om 20.00 uur, de zaal gaat open om 19.30 uur. De toegang is gratis. Belangstellenden zijn van harte uitgenodigd op woensdag 8 november.