Bijzondere expositie te zien bij Zorgerf Buiten-Land

​In het bijzijn van vrienden, kennissen en familieleden werd afgelopen zaterdag de foto-expositie ‘Door de ogen van Frank’ geopend door Leny Miltenburg.

De expositie is tot en met zaterdag 20 april te bezichtigen in Het Landhuus van Zorgerf BuitenLand aan de Veenwaterweg 3b

Frank was een medewerker bij het Zorgerf. Hij is vorig jaar in juli plotseling overleden. Zijn vrouw Leny die ook bij Zorgerf werkt heeft de foto-expositie samengesteld uit zijn werk.

“Door de jaren heen legde Frank met zijn camera vast wat hij mooi vond en waar hij iets bij voelde. Vaak was hij zelf uit het zicht om zijn beeld te kunnen vangen voordat het er ineens anders uit zou zien. Hij zijn foto’s graag aan anderen zien en wilde er misschien nog een keer ‘iets’ mee doen. Wij zijn blij dat wij dit nu voor hem kunnen doen op onze manier”, aldus Leny.

De expositie is tot en met zaterdag 20 april elke werkdag te zien van 10.00 uur tot 17.00 uur en op zaterdag van 14.00 uur tot 17.00 uur in Het LandHuus bij Zorgerf BuitenLand.
  

Zorgerf Buiten-Land

Adresgegevens

Veenwaterweg 3b
3881 RM Putten

Telefoon

T. 0341 491523

Meer info