Caravankeuring voor Ermelo en Putten

Met het voorjaar in aantocht komt daarmee de periode om er weer op uit te trekken. Afdeling Ermelo-Putten van Veilig Verkeer Nederland houdt ook dit jaar weer de caravankeuring. 

De keuring wordt gehouden op zaterdag 2 april tussen 9.00 uur en 16.00 uur bij de Gemeentewerf van Ermelo.

De caravan wordt op zeer deskundige wijze en op verschillende onderdelen gekeurd, zoals de gasinstallatie, banden, verlichting en remmen. De caravan wordt per as gewogen en er wordt een vochtmeting gedaan.

De keuring wordt gehouden op zaterdag 2 april tussen 9.00 uur en 16.00 uur bij de Gemeentewerf in Ermelo aan de Oude Telgterweg 183. De locatie wordt door een vlag van Veilig Verkeer Nederland aangegeven. Inwoners van Ermelo en Putten kunnen zich opgeven voor deze keuring. Er wordt dan een tijd afgesproken waarop de caravan wordt gekeurd. Voor leden van Veilig Verkeer Nederland is de keuring gratis, ook kunnen belangstellenden ter plekke lid worden. Voor niet-leden zijn de kosten 30.00 euro.

Veilig op vakantie
Weten of de caravan veilig genoeg is om op vakantie te gaan? Meld dan de caravan aan voor de keuring van Veilig Verkeer Nederland. Belangstellenden kunnen zich tot en met zaterdag 26 maart aanmelden bij de heer J.A. Mol door een mail te sturen naar [email protected] (voorkeur of door te bellen naar 0341-557732 (tussen 19.00 en 21.00 uur).

Foto: Pixabay