College praat met inwoners over de toekomst van Putten

Het college van burgemeester en wethouders van Putten gaat volgende week met veertig inwoners om tafel. Zij gaan met hen doorpraten over de toekomst van Putten.

College gaat met inwoners om tafel over Omgevingsvisie Putten 2040

De gemeente organiseert vier gesprekken met steeds tien inwoners. De inwoners die volgende week bij het college aanschuiven, hadden eerder aangegeven om in gesprek te willen gaan over de Omgevingsvisie Putten 2040.

Kraam op de weekmarkt op woensdag 3 november
De gemeente staat volgende week woensdag 3 november met een kraam op de weekmarkt. Belangstellenden kunnen hier ook meepraten over de toekomst van Putten. Verder staan er volgende week gesprekken met maatschappelijke groeperingen gepland.

Wethouder 't Jong over de Omgevingsvisie: “Als gemeente werken wij aan een visie voor 2040. Wij vinden het belangrijk om onze inwoners daar vanaf het begin bij mee te nemen." Naast de geplande gesprekken wordt op de gemeentelijke informatiepagina van volgende week volop aandacht geschonken aan de realisatie van de Omgevingsvisie. Ook komt dan op de gemeentelijke website een nieuwe vragenlijst over dit onderwerp.