De bibliotheek houdt online activiteiten in de meivakantie

Tijdens de meivakantie organiseert Bibliotheek Noordwest Veluwe elke dag een online workshop voor kinderen. Er zijn maak-, bouw- en ontwerpworkshops die allemaal vanuit huis kunnen worden gevolgd. Ze worden gegeven door labcoaches.

Online programma voor jonge makers

Elke middag in de meivakantie, met uitzondering van de zondag, kunnen kinderen van 6 tot en met 12 jaar met een labcoach online aan de slag met maak, bouw en ontwerp workshops. Deelnemers hebben een laptop of computer nodig om deel te nemen aan de Zoom-sessie.

Alle workshops starten om 15.30 uur. De uitleg en het samen bouwen/maken/ontwerpen duurt een uur waarna er nog 30 minuten tijd is voor vragen of tips.

Hoe werkt het?
Bij elke workshop vinden deelnemers een lijst met benodigdheden en een Zoom link. Verzamel de benodigdheden voor deelname. Op de aangegeven datum en tijdstip kunnen belangstellenden op de Zoom link klikken om de Digilab workshop te volgen. Na de workshop van een uur is er nog 30 minuten tijd voor vragen en tips.

De activiteiten zijn gratis, maar vooraf aanmelden is wel noodzakelijk. Gebruik hiervoor de volgende link https://bit.ly/2Qnkt5S.