De bibliotheek past openingstijden aan door avondklok

In verband met de avondklok is de AfhaalBieb in Nunspeet en Putten tijdens de avondopenstelling op donderdag een half uurtje eerder gesloten. 

Aangepaste openingstijden bibliotheek in verband met de avondklok

Gelukkig hoeven leesliefhebbers niet zonder leesvoer te zitten want ook online kunnen zij genieten van het ruime aanbod van de bibliotheek. Ontdek bijvoorbeeld eens de luisterboeken, e-books of online cursussen.

AfhaalBieb en BezorgBieb
Via de website, de Iguana app of telefonisch kunnen boeken worden gereserveed. De medewerkers van de bibliotheek sturen een berichtje zodra de boeken klaarstaan, daarna kan er worden afgehaald in de AfhaalBieb. Bekijk wel eerst even de reguliere openingstijden van de bibliotheek.

Mensen die behoren tot een kwetsbare doelgroep en mensen die liever niet de deur uitgaan vanwege corona of een andere een reden kunnen  hunboeken thuis laten bezorgen door gebruik te maken van de BezorgBieb. Deze service is gratis voor leden.

E-books, luisterboeken en nog veel meer
Ontdek het ruime aanbod e-books en luisterboeken voor jong én oud. Daarnaast is het mogelijk om nieuwe dingen te leren door een online cursus te volgen. Leer bijvoorbeeld fotograferen of probeer een vreemde taal te spreken. Bekijk alle cursussen via de website.