De Boterlap Groep zoekt rare, medium en well-done koks

Rare, medium en well-done. De bekende termen als het gaat om het bakken van een biefstukje. En tevens een van de meest populaire gerechten van De Boterlap Groep. Maar nu bedoelen ze hier wat anders mee. De Boterlap Groep is namelijk op zoek naar startende koks, ervaren koks en chef-koks.

De keuken van De Boterlap is te omschrijven als een jonge, deels internationale en gemotiveerde club mensen

Uiteindelijk strijden ze met z’n allen voor hetzelfde doel: dat alle gasten met een glimlach vertrekken. Bij zowel de Boterlap Harderwijk, Boterlap Ermelo als het gloednieuwe restaurant Buitenplaats Het Loo (voormalig Restaurant Uddelermeer) zoeken ze versterking voor hun keukenbrigade.

Wat is er zo leuk aan werken bij De Boterlap Groep?

Ook al bestaat het complete team uit ruim 150 collega’s, er heerst een familiaire sfeer. Je doet het werk écht met z’n allen. En de sluitborrel natuurlijk ook ;-). Een leuke bijkomstigheid is dat iedere medewerker van De Boterlap Groep 50% personeelskorting krijgt als hij/zij lekker gaat eten of borrelen in een van de drie restaurants. Verder is er de mogelijkheid om twee keer per week gratis te sporten én je werkkleding wordt gewassen. En niet te vergeten: fooi als leuk extraatje! Dit verdelen ze altijd onder alle medewerkers. Net zo eerlijk, toch?

Naast Chef Kok staan er nog meer vacatures open. Bekijk alle vacatures hier: https://bit.ly/3TEfhXy

Over De Boterlap Groep

Of je nu werkt bij De Boterlap Harderwijk, Ermelo of Buitenplaats Het Loo; je bent bij ons onderdeel van een hecht team. Zelfs met ca. 150 collega's voelt het nog steeds als one happy family. Deze enthousiaste mensen én onze continue kwaliteit hebben geleid tot waar we nu staan. En daar zijn we trots op. Daarbij vinden we het belangrijk om vooruit te kijken, plannen te maken en daarop in te spelen. Zo maken we De Boterlap Groep tot een nóg groter succes. Wil jij bijdragen aan die groei? Wij maken graag kennis met je!

De Boterlap Groep