De gemeente vraagt mening inwoners over verkeer en vervoer

De gemeente vraagt de inwoners naar hun mening over verkeer en vervoer in Putten. De inbreng van de bewoners wordt gebruikt bij het opstellen van het nieuwe Gemeentelijk Verkeer en Vervoersplan (GVVP). Belangstellenden kunnen hun mening laten horen door het invullen van een online vragenlijst.

De uitkomsten van de vragenlijst gebruikt de gemeente Putten bij het maken van het nieuwe beleidsplan over verkeer en vervoer.

Het Gemeentelijk Verkeer en Vervoersplan beschrijft in hoofdlijnen hoe we omgaan met verkeer en vervoer in Putten. De uitkomsten van de online vragenlijst geeft richting aan de prioritering van onderwerpen. Ook kunnen inwoners op de interactieve kaart aangeven welke verkeerspunten meer aandacht nodig hebben.

Door de coronacrisis verplaatsen inwoners zich minder met de auto en het openbaar vervoer. Tegelijkertijd wordt er meer gefietst en gewandeld dan eerder. Het is belangrijk dat inwoners de vragenlijst invullen met de ‘normale’ situatie in gedachten. Houd bij het invullen van de vragenlijst daarom rekening met het vervoersgedrag vóór de coronatijd.

Onder de inzendingen verloot de gemeente Putten drie WCP-cadeaukaarten ter waarde van 25 euro. Het invullen van de vragenlijst duurt ongeveer vijftien minuten. Gebruik het liefst een pc of laptop. De interactieve kaart in de vragenlijst werkt dan het beste. De resultaten worden anoniem verwerkt.

De vragenlijst is te vinden via www.putten.nl/verkeerenvervoersplan. Vul de vragenlijst in voor maandag 8 maart.