​De Graver: Historisch Putten in een nieuw jasje

Het Puttens Historisch Genootschap kondigt met trots de lancering aan van de eerste, vernieuwde editie van De Graver, het historische magazine gewijd aan het verleden van Putten. 

Na maanden van toewijding en zorgvuldige redactionele inspanningen, is het vernieuwde blad gereed

Met een frisse uitstraling en een enthousiaste inzet om de geest van eerdere edities te behouden, brengt de nieuwe redactie een eigentijdse flair aan dit historische tijdschrift. “Er wordt niet alleen gekeken naar het verre verleden, maar ook de nabije geschiedenis komt aan bod. Daarnaast volgen we actuele ontwikkelingen op het gebied van monumentenzorg, geven we het woord aan de vrijwilligers van de stichting en musea en portretteren we Putters en Puttenaren over hoe “hun” Putten de afgelopen jaren veranderd is. “

Het eerste exemplaar van deze vernieuwde editie is overhandigd aan Sander van Nieuwenhuizen, wethouder van Cultuur en Erfgoed, door leden van de redactie en het bestuur van het Puttens Historisch Genootschap. Deze symbolische daad markeert niet alleen een nieuwe mijlpaal in de geschiedenis van De Graver, maar ook de voortdurende verbondenheid tussen het genootschap en de gemeenschap van Putten.

"We zijn verheugd om deze vernieuwde editie van De Graver te presenteren, die een eerbetoon is aan het rijke erfgoed van Putten", aldus de heer Jan van den Hoorn, voorzitter van het Puttens Historisch Genootschap. “Deze lancering getuigt van onze inzet om de geschiedenis levendig te houden en te delen met de gemeenschap, zowel nu als voor toekomstige generaties."

De vernieuwde editie van De Graver zal verspreid worden onder donateurs en vrienden van het Puttens Historisch Genootschap. Ook de volgende editie van De Graver thuis ontvangen? Word dan donateur van de stichting. Kijk hiervoor op de website www.phg-putten.nl.