De Hypotheker Harderwijk is op zoek naar een ervaren en zelfstandig werkend hypotheekadviseur

De Hypotheker Harderwijk is een enthousiast en dynamisch kantoor met nevenvestigingen (shop-in-shop bij een makelaar) in Zeewolde, Dronten en binnenkort ook in Ermelo. 

Ze zijn op zoek naar een zelfstandig werkend, ervaren hypotheekadviseur, die de uitdaging aan wil om grotendeels zelfstandig de nieuwe vestiging in Ermelo tot een succes te maken

De adviseurs op onze kantoren worden volledig ondersteund door 4 ervaren case managers op de vestiging in Harderwijk. Zij plannen alle afspraken en inventariseren en bemiddelen de hypotheekdossiers, zodat jij je als adviseur volledig kan richten op het klantadvies.
 
De  vestiging is onderdeel van Nederlands grootste organisatie voor hypotheekadvies en bemiddeling bij alle financiële zaken rondom je (t)huis. Bij ons kun je terecht voor goed en onafhankelijk hypotheekadvies met een adviseur die zich om je financiële toekomst bekommert.
 
Als hypotheekadviseur geef je servicegericht, inhoudelijk en deskundig hypotheekadvies aan je klanten. Uitzoeken waar de klant behoefte aan heeft, is het belangrijkste onderdeel van jouw dagelijkse werk bij De Hypotheker. Dat doe je proactief en nauwkeurig.
 
Je dagelijkse werkzaamheden bestaan o.a. uit het geven van onafhankelijk hypotheekadvies. Verder bemiddel je in hypotheken, verzekeringen en additionele financiële producten. Je verzorgt hypotheekaanvragen en offertes en onderhoudt het contact met geldverstrekkers en andere stakeholders.
 
Jouw kracht is dat je je complexe vraagstukken begrijpelijk kunt maken voor de klant. Je leeft je helemaal in de situatie van de klant in.
 
Ben jij toe aan een volgende stap in jouw carrière als financieel adviseur? En ben je in het bezit van de vereiste Wft diploma’s? Dan nodigen wij je graag uit om te solliciteren.

Kijk op de vacaturesite voor meer informatie of om direct te solliciteren.
 
 

De Hypotheker Harderwijk

Adresgegevens

Luttekepoortstraat 136
3841 AX Harderwijk

Telefoon

T. 0341-422724

Openingstijden

Ma 9.00 - 21.00 uur
Di 9.00 - 21.00 uur
Wo 9.00 - 21.00 uur
Do 9.00 - 21.00 uur
Vr 9.00 - 17.30 uur
Za Gesloten
Zo Gesloten
Meer info