De Jazeker! Podcast is een nieuwe podcastserie van De Hypotheker

Hypotheekadviseurs van De Hypotheker vertellen je alles wat je moet weten als je een huis wilt gaan kopen. Dit doen ze op een informatieve maar luchtige manier, met voldoende ruimte voor een grapje. Want een huis kopen is al serieus genoeg.

Aflevering 1: De oververhitte woningmarkt

In de eerste aflevering praten adviseurs Jilles en Boudewijn met presentatrice Marijn de Vries over de overspannen woningmarkt. Is het nou echt zo erg als iedereen zegt? Hoeveel moet je overbieden om kans te maken? En wat is er nog wél mogelijk op deze huizenmarkt? In een kwartiertje ben je helemaal op de hoogte.

Beluister de Podcast via Youtube of via je Podcast app.

Aflevering 2: Huizenjacht en bieden op een woning

De tweede aflevering gaat over praktische tips voor jouw zoektocht naar een huis. Waar moet je rekening mee houden? Hoe gaat het bieden en eventueel overbieden op een woning? Wat zijn de ontbindende voorwaarden? Ook geeft makelaar Jan Paul van Daal een stuk advies vanuit zijn praktijk ervaring met starters op de woningmarkt.

Beluister de Podcast via Youtube of via je Podcast app.

Aflevering 3: Je hypotheek regelen: wat komt erbij kijken?

In deze derde podcast gaan adviseurs Boudewijn en Jilles in op het traject na het sluiten van de deal: wat komt er allemaal kijken bij het hypotheektraject? Waar kan je terecht voor onafhankelijk advies? Deskundig notaris Aad Romijn van Beurs Notarissen Rotterdam deelt een stukje advies vanuit zijn beleving als notaris.

Beluister de Podcast via Youtube, of via je Podcast app.

Wil je weten wat jouw mogelijkheden zijn om een woning te kopen? Maak dan een vrijblijvende afspraak voor een hypotheekgesprek. Er kan vaak meer dan je denkt.

Vestiging Harderwijk
Vestiging Dronten
Vestiging Zeewolde

De Hypotheker Harderwijk

Adresgegevens

Luttekepoortstraat 136
3841 AX Harderwijk

Telefoon

T. 0341-422724

Openingstijden

Ma 9.00 - 21.00 uur
Di 9.00 - 21.00 uur
Wo 9.00 - 21.00 uur
Do 9.00 - 21.00 uur
Vr 9.00 - 17.30 uur
Za Gesloten
Zo Gesloten
Meer info