De kermis is terug in het centrum

Vanaf vandaag kunnen liefhebbers van de kermis hun hart weer ophalen. Op het parkeerterrein aan de Brinkstraat is de kermis opgebouwd en daarmee is het weer genieten in het centrum van Putten.

De kermis is een mooie plek waar inwoners elkaar ontmoeten en kunnen genieten van de levendigheid en reuring die het met zich meebrengt 

Natuurlijk zijn er op de kermis kermisattracties voor jong en oud. Denk hierbij aan onder andere de ghostrider met spectaculaire licht en lasershow en rookkanonnen. Een zweefmolen en de body Shake. Voor de kleintjes is er onder andere een draaimolen, trampoline en een mini zweefmolen. Ook kunnen ze eendjes vissen, ballen vangen en touwtje trekken. Waag ook eens een gokje bij de Pusher, lucky cranes, lucky seven of pink date, waar bezoekers grote knuffels kunnen winnen. Probeer raak te schieten bij de fotoschietsalon. Uiteraard nemen bezoekers aan de kermis ook iets lekkers, zoals een oliebol, zuurstok, churros of een suikerspin. 

Meet & Greet
Er zijn verschillende meet & greets,zo kunnen bezoekers op woensdag 2 en 9 augustus om 19.00 uur Stitch ontmoeten. Op maandag 7 augustus om 19.00 uur is Bing aanwezig en op vrijdag 11 augustus om 19.00 uur komen bezoekers Pokemon tegen.

Speciale dagen
Op donderdag 3 augustus en 10 augustus zijn het eurokortingsdagen. Op zaterdag 5 augustus is er een kindermiddag. En op dinsdag 8 augustus is er tussen 14.00 en 15.00 uur een prikkelarm uurtje. De muziek is uit en de lampen flitsen niet. Er zijn zo min mogelijk prikkels om de mensen die daar niet goed tegen kunnen toch plezier te bieden. Als klap op de vuurpijl is er op zaterdag 12 augustus een gratis loterij met mooie prijzen. De loten worden bij deelname of aankoop tijdens de kermis uitgedeeld.

De kermis is van 2 tot en met 12 augustus te vinden aan de Brinkstraat en dagelijks geopend van 13.00 uur tot 23.00 uur en op de woensdagen zelfs van 10.00 uur tot 23.00 uur. Op zondag is de kermis gesloten.