Dé VeluweZegel Inclusief Gresbo Post bestaat 2 jaar

In juni bestaat dé VeluweZegel van Inclusief Gresbo Post precies twee jaar. Daarom krijgen belangstellenden op bestellingen van dé VeluweZegel in de periode van 1 juni 2021 tot en met 30 juni 2021 een korting van 25 procent.

Sinds de invoering in 2019, is de zegel niet meer weg te denken op de Noordwest-Veluwe.

Inmiddels zijn er meer dan negentig vaste locatiehouders die dé VeluweZegels promoten en daarbij ook indirect de werkgelegenheid voor medewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt ondersteunen.

Wat staat er op de zegels?
Elke gemeente heeft haar eigen unieke zegel. Op de zegel van Putten staat de Oude Kerk. Op de zegel van Nunspeet is de Dorpskerk te vinden. Voor Harderwijk en Elburg werd de Vischpoort en voor Ermelo de muziektent gekozen. Landgoed Zwaluwenburg vertegenwoordigt Oldebroek. Op de zegel van Zeewolde is de toren van kerkgebouw Open Haven afgebeeld. Verder is er een algemene VeluweZegel met daarop een wild zwijn, een hert, bomen en een zeilboot in het water. Echte Veluwse kenmerken.
 
Hoe is dé VeluweZegel verkrijgbaar?
Dé VeluweZegel is te koop bij diverse inleverpunten op de Veluwe of ze zijn te bestellen via internet. Dé VeluweZegel heeft een landelijke dekking (ook de Waddeneilanden). Post voorzien van dé VeluweZegel kan alleen ingeleverd worden bij de locaties met een Inclusief Gresbo brievenbus.
 
Meer weten over de kortingsactie of dé VeluweZegel bestellen? Neem dan contact op via 06-3711 2432 of mail naar [email protected]. Een kaart sturen is zo makkelijk om te doen en zo leuk om te krijgen!