​Denk online mee over bedrijventerrein Henslare

Tijdens eerdere bijeenkomsten over de ontwikkeling van bedrijventerrein Henslare hebben inwoners van Putten de mogelijkheid gehad om informatie te krijgen over de voorbereiding van het plan.

Vanaf vandaag is het ook mogelijk om digitaal mee te doen met de planvorming.

Inwoners die hun mening willen geven over het toekomstige bedrijventerrein Henslare kunnen dat tot vrijdag 19 november online doen via de website www.putten.nl/planvorming.

Op de website is een plattegrond te zien van de huidige situatie met een indicatie van het nieuwe bedrijventerrein. Het is mogelijk om ideeën, zorgen of wensen achter te laten op de website via het opmerkingenformulier dat op het scherm verschijnt. Ook is het mogelijk om foto's of andere bestanden toe te voegen. Het formulier werkt het beste door de website via een computer te bezoeken. Via telefoon of tablet werkt de toepassing minder goed.

Alle reacties worden verzameld en na vrijdag 19 november op de website geplaatst. Met de input van de inwoners gaat de gemeente Putten het voorstel voor het bedrijventerrein aanvullen en zo mogelijk verbeteren. Zo kan de gemeenteraad een afgewogen besluit nemen.

Inwoners die meer informatie willen kunnen terecht bij Anne Glasbergen via telefoonnummer 0341-359611 of een kijkje nemen op de website www.putten.nl/henslare.