Digitaal bezoek van Sint en Piet

Elk jaar brengt Sinterklaas en zwarte Piet, met behulp van Lions Club Harderwijk, een bezoekje aan de kinderen.

Helaas zullen bezoeken van Sinterklaas en Piet er dit jaar vanwege de Covid-19 er anders uitzien dan voorgaande jaren. Toch gaan we er een mooi feest van maken! Hoe dan?

Als alternatief kunnen zij dit jaar wel een digitaal bezoek van Sinterklaas en zwarte Piet aanbieden: Een gepersonaliseerde videoboodschap, met informatie over de kind(eren) en/of andere aanwezigen!

Sint en Piet spreken de kinderen toe in deze speciale digitale videoboodschap. Uiteraard weten Sint en Piet alles over hen te vertellen.
 
De videoboodschap duurt, afhankelijk van het aantal kinderen, ongeveer 8-10 minuten. Zo hopen we u toch nog een HEERLIJK AVONDJE te kunnen bezorgen! De kosten bedragen € 20,00 voor 1-2 kinderen, € 25,00 voor 3-4 kinderen en  € 30,00 voor 5-6 kinderen.
 
Via de Lionsclub Harderwijk kunt u dit boeken. Ervaring en waardigheid zijn gewaarborgd. Daarbij komt nog dat de opbrengst van deze actie ten goede komt aan de boottocht voor eenzame ouderen die de Lionsclub Harderwijk jaarlijks organiseert.
 
Heeft  u belangstelling, neem dan contact op met de Sinterklaascommissie middels de volgende link: www.supersaas.nl/form/Sinterklaaslions/Sinterklaas_Lions (wachtwoord is: sintlions2020) 
 
Wacht niet te lang, want de aanmeldingen komen al binnen.
 
Met vriendelijke groet,
Sinterklaascommissie LC Harderwijk. 
[email protected]