Duurzaamheidsmarkt in De Aker

Na groot succes in januari houden lokale ondernemers samen met de gemeenten Ermelo, Harderwijk en Putten in november weer een duurzaamheidsmarkt. Op zaterdag 11 november van 11.00 uur tot 16.00 uur vindt de duurzaamheidsmarkt plaats.

Belangstellenden kunnen zich in De Aker laten inspireren, informeren en adviseren door dertig bedrijven en organisaties uit de omgeving

De inloop is gratis en aanmelden is niet nodig. Bij mooi weer wordt de markt buiten gehouden op het plein voor de Aker.

Vragen over het verduurzamen van de woning? Dan is deze markt een uitgelezen mogelijkheid om advies in te winnen. Ook is er informatie te krijgen over subsidies en andere mogelijkheden voor financiering. Naast advies kunnen aanwezigen verschillende soorten isolatiemateriaal, warmtepompen en zonnepanelen bekijken. Deskundigen leggen de voor- en nadelen van de verschillende materialen en toepassingen graag uit. Tijdens de markt is er ook een elektrische deelauto aanwezig, waarin belangstellenden een proefronde kunt rijden. Ontdek tot slot meer over biodiversiteit, kringloopeconomie en wat dit kan betekenen.

Voor kinderen
Speciaal voor kinderen zijn er leuke activiteiten. Terwijl ouders of verzorgers informatie inwinnen bij de verschillende kramen, kunnen kinderen zich vermaken met een workshop.