Een stevig stukje lopen over Landgoed Staverden

De boswachters van Geldersch Landschap & Kasteelen houden op vrijdag 27 augustus een lange wandeling door bos, langs beken, weilanden en akkers. 

Zin om eens flink de benen te strekken?

Schrijf dan in voor deze wandeling van ongeveer twaalf tot vijftien kilometer over het landgoed Staverden en omgeving. Deelnemers zullen zien dat het landgoed een mooie afwisseling biedt van bos en cultuurlandschap. Hoewel er een aardige afstand wordt afgelegd, is er ook voldoende tijd om af en toe stil te staan bij de mooiste plekjes en om naar de verhalen van de boswachter te luisteren. Halverwege wordt er een rustplek opgezoch om de meegenomen boterhammen te eten. Vooraf online reserveren is noodzakelijk.

De wandeling start om 10.00 uur. en duurt ongeveer vijf uur over een afstand van twaalf tot vijftien kilometer. Deelname kost 5 euro per persoon, kinderen van 4 tot en met 12 jaar betalen 2.50 euro per persoon. Donateurs mogen gratis mee op vertoon van een geldige GLK donateurspas. Meer informatie en online reserveren: www.glk.nl/activiteiten.

Foto: Geldersch Landschap & Kasteelen