Eénpersoonspubliek voorstelling voor volwassenen en kinderen

TAMTAM objektentheater komt naar Landgoed Schovenhorst op zondagmiddag 18 oktober met haar speciale éénpersoonspubliek voorstelling.

TAMTAM speelt The Tube 

The Tube is letterlijk een kijkbuis: een éénpersoons voorstelling die een echte intense en persoonlijke 1 op 1 theaterervaring biedt in zeer gecondenseerde vorm. Aan een kant van de buis wordt gespeeld en aan de andere kant worden belangstellenden getrakteerd op visuele scènes van twee minuten met eigen muziek en een verrassende wending. Beeldend miniatuurtheater zonder tekst in een unieke theatermachine die het publiek even meeneemt naar een andere wereld.

The Tube is TAMTAM’s reactie toen in maart alle internationale tournees werden afgezegd. Het gezelschap zat niet bij de pakken en gebruikte de Corona-beperkingen juist als een uitdaging. Hun voorstellingen zijn normaal gesproken veel groter maar ze hebben nu gekozen voor deze kleine schaal om toch hun bijzondere vorm van theater te laten zien.

De voorstelling is te vinden via de rode loper bij de Werkstee (ingang via de ommuurde tuin bij Brasserie Schovenhorst). Deze éénpersoonspubliek voorstelling kost 2.00 euro per persoon en duurt 2 minuten per keer (contactloos betalen met de pinpas). 

Kijk voor meer informatie over deze voorstelling op de website van Landgoed SChovenhorst www.schovenhorst.nl. Landgoed Schovenhorst is te vinden aan de Garderenseweg 93 in Putten.