Ekris BMW en MINI neemt Keram over

Goed nieuws, eind december 2021 heeft Ekris BMW en MINI, Keram overgenomen. Met de overname gaat Ekris BMW en MINI een vervolg geven aan het succesverhaal van Keram, een gevestigde naam Limburg.

De waarden, kennis en ervaring van Keram worden gebundeld met die van Ekris om zo de beste beleving aan BMW, MINI en Motorrad klanten te bieden

 Nog niet eerder was Ekris in bezit van een Motorrad dealer, een geweldige uitdaging waarbij de kennis van Keram meer dan welkom is. Op naar mooie tijden, ze hebben er zin in en kijken met vol vertrouwen naar de toekomst.

De huidige directeuren Ralph Kerres en John Meessen zijn blij met de overname: “schaalvergroting is essentieel om ook in de toekomst succesvol te blijven. Dat betekent dat je keuzes moet maken. In Ekris vinden we een partner met dezelfde waarden waar wij voor staan. Dat is in het belang van onze klanten en onze medewerkers”.

De directie van Ekris kijkt positief naar de toekomst: “Met de overname van Keram zijn wij in staat om verder door te groeien in het premium segment en kunnen wij met de ontwikkelingen binnen de automotive ook in de toekomst een sterke positie behouden.”

Anne Brons, algemeen directeur BMW Group Nederland begrijpt de beweegredenen van de verkopende partij: ”Elektrificatie, digitalisatie en duurzaamheid spelen een steeds grotere rol. Dit vereist ook aan de kant van onze dealers een nog verdere professionalisatie en specialisatie. Daar is een bepaalde schaalgrootte voor nodig”.

De Keram bedrijven zullen met terugwerkende kracht per 1 januari 2021 onderdeel worden van Ekris. 

Keram overgenomen door Ekris BMW en MINI

Ekris BMW dealer MINI dealer

Adresgegevens

Patroonstraat 5
3861 RN Nijkerk

Telefoon

T. 033-2456114

Openingstijden

Ma 8.00 - 18.00 uur
Di 8.00 - 18.00 uur
Wo 8.00 - 18.00 uur
Do 8.00 - 18.00 uur
Vr 8.00 - 18.00 uur
Za 9.00 - 17.00 uur
Zo Gesloten
Meer info