Ekris Sales Try-Out op zoek naar salestalent

Ben jij het salestalent waar Ekris BMW en Mini naar op zoek is? Denk jij alles te kunnen verkopen wat los en vast zit? Doe dan de Ekris Sales Try-Out, een sollicitatie zonder cv.

Een Sales Try-Out, je leest het goed. Wij geloven erin dat jij als (toekomstig) verkoper niet een saaie sollicitatieprocedure hoeft te doorlopen

Laat jezelf zien, laat zien waar je goed in bent, en kom er direct achter of jij de juiste match bent. De Ekris Sales Try-Out is dé nieuwe manier van solliciteren.

Doe de Try-Out

HOE WERKT DE SALES TRY-OUT?
Benieuwd hoe het traject van Ekris Sales Try-Out eruit ziet? Hun verkoper Tim Reinhard legt jou graag uit hoe zij te werk gaan. Heb jij twijfel en loop je daarom liever eerst een dag mee? Geen probleem. Proef de sfeer bij Ekris op de werkvloer en kijk of dit is wat jij zoekt. (Natuurlijk krijg je hiervoor een vergoeding).

WAT GEBEURT ER ALS JE WORDT AANGENOMEN?
Wanneer jij bent uitgekozen als winnaar van de Ekris Sales Try-Out en de handtekeningen zijn gezet begint het echte werk.

  • Je komt te werken op de vestiging welke jij hebt besproken tijdens jouw try-out.
  • Je wordt ingewerkt door een van je nieuwe Ekris Collega’s.
  • Je krijgt extra salestrainingen van BMW en MINI Academy Nederland.
WAT KUN JE VERWACHTEN ALS JE WORDT AANGENOMEN?
Jij bent vanaf het eerste klantcontact tot de aflevering verantwoordelijk voor het gehele verkoopproces. Hierbij weet jij op enthousiaste en professionele wijze de klant te adviseren en te begeleiden. Door jouw passie en gedrevenheid weet je gunning te creëren en ben je een prettige gesprekspartner die voor het optimale resultaat gaat. Daarnaast onderhoudt je proactief contact met klanten en zorg je voor de juiste presentatie zowel in de showroom als online.

TIPS!
Er zijn natuurlijk tal van redenen waarom zij jou zouden moeten bellen. Maar om je toch een klein beetje in de juiste richting te helpen, adviseren zij je in ieder geval antwoord te geven op de volgende vragen:
  • Wie ben jij?
  • Waarom wil jij voor Ekris werken?
  • Waar sta jij voor
Doe de Try-Out
 

Ekris BMW dealer MINI dealer

Adresgegevens

Patroonstraat 5
3861 RN Nijkerk

Telefoon

T. 033-2456114

Openingstijden

Ma 8.00 - 18.00 uur
Di 8.00 - 18.00 uur
Wo 8.00 - 18.00 uur
Do 8.00 - 18.00 uur
Vr 8.00 - 18.00 uur
Za 9.00 - 17.00 uur
Zo Gesloten
Meer info