Ermelosche Psychologen Praktijk zoekt nieuwe collega's

De Ermelosche Psychologen Praktijk (EPP) is flink in ontwikkeling. Er komen veel vragen op hen af, en cliënten naar hun toe. Om aan deze vraag tegemoet te komen hebben zij personeel nodig. Daarnaast zijn zij zuinig op hun personeel en willen ze het beste uit de behandelaars en ondersteunende mensen halen.

Zij zijn op zoek naar een HR Adviseur/Recruiter ( 24 – 32 uur per week) en naar leden Cliëntenraad

De medewerkers van de ondersteunende eenheden richten zich op verschillende onderwerpen: Financiën, ICT, Zorgadministratie, Frontoffice, HRM en Facilitaire Dienstverlening.

Lever jij vanuit jouw kennis en expertise op het gebied van HRM graag een maatschappelijke bijdrage? Werk jij graag in een dynamische omgeving op een resultaatgerichte manier aan doelen? Vervul jij zowel graag de rol van allround adviseur als die van beleidsmatig medewerker?

Dan ben jij de collega die zij zoeken om het team te versterken!

Over de organisatie en HRM
EPP is een praktijk voor ambulante psychologische hulp-, onderzoek en behandeling voor Volwassenen en Kind en Jeugd. EPP is volop in ontwikkeling en bezig zich verder te professionaliseren. Daarnaast vindt er een uitbreiding van behandelcapaciteit plaats.

Om deze missie te kunnen volbrengen, is het van belang dat medewerkers, leidinggevenden en de Raad van Bestuur passende ondersteuning krijgen op het gebied van personeel en organisatie. De afdeling HRM biedt deze ondersteuning en gaat daarbij uit van de kracht van mensen. Door bij te dragen aan de ontwikkeling van professionals, hun autonomie te respecteren en heldere kaders te bieden, draagt HRM bij aan het bereiken van persoonlijke ambities en die van EPP.

Wat ga je doen?
Als HR-adviseur/recruiter adviseer en ondersteun je het management bij de ontwikkeling en uitvoering van het HR-management in de breedste zin van het woord. Je houdt je onder andere bezig met het opstellen en uitvoeren van personeelsbeleid, werving en selectie van nieuwe medewerkers, het adviseren van leidinggevenden en medewerkers op HR-gebied, het verzuimbeleid, het maken van analyses en het op basis hiervan uitbrengen van advies en bent tevens sparringpartner op het gebied van onder andere organisatieverandering.

In afstemming met de organisatie zorg je voor helder beleid en tegelijk houd je in de gaten hoe dit in de praktijk wordt ingezet. Zowel de GGZ-branche als EPP zijn enorm in beweging en dit neemt ook op het gebied van HRM vele uitdagingen met zich mee. Het binden en boeien van geschikt personeel, de (door)ontwikkeling van beroepsgroepen en het gezond houden van de organisatie en haar medewerkers zijn hier voorbeelden van.

Wat bieden zij jou?

 • Een marktconform salaris in FWG 50/55 van de GGZ CAO. Dit afhankelijk van ervaring
 • Een eindejaarsuitkering van 8,33% (volledige dertiende maand)
 • Een uitdagende en afwisselende baan, met de combinatie van advies en beleid in een organisatie die continu in beweging is en waarbij je een maatschappelijke bijdrage kan leveren
 • De samenwerking met betrokken HR-collega’s, vanuit onze mooie standplaats in Ermelo, met het bos als achtertuin

Wat breng je mee?

 • Je beschikt over een relevante opleiding op HBO niveau en actuele kennis op het gebied van HRM en relevante wetgeving
 • Je hebt minimaal 3 jaar relevante werkervaring. Ervaring in de GGZ of de Zorg is een pré
 • Het is een grote pré als je reeds ervaring hebt opgedaan op het gebied van FWG-systematiek
 • Je bent een prettige, maar kritische gesprekspartner voor het management
 • Je bent sensitief voor de omgeving en schuwt een inhoudelijke discussie niet
 • Je kunt gestructureerd werken, hebt een hoge stressbestendigheid, houdt van aanpakken en krijgt energie van het bereiken van resultaten
 • Je kunt goed zelfstandig werken, maar bent ook graag onderdeel van een team om samen doelen te realiseren

Meer informatie
Het dienstverband van 24-32 uur per week, wordt in eerste instantie aangegaan voor de duur van 1 jaar, met uitzicht op een vast dienstverband. Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Alex Boonen, Manager Zorgorganisatie.

Telefonisch bereikbaar op 0341-564910 of per email: aboonen@eppzorg.nl

Leden Cliëntenraad

Ermelosche Psychologen Praktijk (EPP) is bezig met het opzetten van een Cliëntenraad. Deze raad bestaat uit 3 leden ( 1 voorzitter en 2 algemene leden) waarin cliënten, ex-cliënten, familie van (ex) cliënten of zij die een grote affiniteit hebben met de geestelijke gezondheidszorg en in het bijzonder de ambulante tak hierbinnen kunnen nemen. Eén keer in de maand vergadert de Cliëntenraad onderling en een aantal keren per jaar overlegt de Cliëntenraad met de Raad van Bestuur van EPP.

Tijdens deze overleggen bespreken zij onderwerpen die belangrijk zijn voor cliënten van EPP, zoals veiligheid, kwaliteit van zorg, clienttevredenheid, eHealth etc. Ook brengt de Cliëntenraad advies uit aan de Raad van Bestuur op tal van onderwerpen die voor cliënten van belang zijn. Dit is allemaal geregeld in de Wet medezeggenschap cliënten zorginstellingen (Wmcz). Als lid van de Cliëntenraad kun je dus meepraten en meedenken over alles dat voor cliënten van belang is.

Profiel kandidaten

 • Je bent geïnteresseerd in de (beleids)ontwikkelingen binnen EPP en de geestelijke gezondheidszorg
 • Je beschikt over een HBO-denkniveau
 • Je bent positief, kritisch, constructief en communicatief
 • Je houdt ervan om beleidsstukken te lezen en mee te denken over beleid
 • Je kunt je inleven in het cliëntenperspectief en tegelijkertijd voldoende afstand nemen van persoonlijke belangen?
 • Je bent bereid om 15 tot 20 uur per maand te besteden om in een betrokken en constructieve sfeer invloed uit te oefenen op zorg voor cliënten en organisatieontwikkelingen

Dan zijn ze op zoek naar jou!

Wij bieden jou?
Als lid van de cliëntenraad krijg je een reis- en onkostenvergoeding. Je doet nieuwe leerzame en inspirerende contacten op. In de cliëntenraad kun je jezelf ontwikkelen en deelnemen aan verschillende cursussen en trainingen.

Interesse en informatie
Ben je geïnteresseerd? Neem dan contact op met Alex Boonen, Manager Zorgorganisatie. Je kunt hem telefonisch bereiken via het secretariaat op 0341-564910 of op het mobiele telefoonnummer 06 -19365682. Je kunt je vraag ook stellen door een e-mail te sturen aan: aboonen@eppzorg.nl

Systeemtherapeuten

Zij nodigen systeemtherapeuten uit om te solliciteren voor zowel hun specialistische S-team als hun specialistische Kind en Jeugd team.

www.ermeloschepsychologenpraktijk.nl