​Extra mogelijkheid tot vaccineren in Putten

In samenwerking met GGD Noord- en Oost Gelderland bood de gemeente Putten op vrijdag 15 oktober een vaccinatiemogelijkheid aan in het gemeentehuis. Van de mogelijkheid om ‘dichtbij huis’ te laten vaccineren maakten 360 plaatsgenoten gebruik.

Inmiddels is bijna tachtig procent van de inwoners boven de 18 jaar volledig gevaccineerd.

Omdat de gemeente nog steeds vragen krijgt worden er, in samenwerking met GGD Noord- en Oost Gelderland, op de vrijdagen 5 november en 26 november opnieuw vaccinatiedagen in het gemeentehuis van Putten gehouden.

Langskomen zonder afspraak
Inwoners die zich willen laten vaccineren tegen het coronavirus kunnen op die dagen van 11.00 uur tot 19.30 uur terecht voor een vaccinatie met het Pfizer-vaccin en kunnen dus gewoon binnenlopen. Wel dient men in het bezit te zijn van een identiteitsbewijs en moet er een mondkapje worden gedragen. Vaccineren kan voor eerste, tweede en derde prikken. Let goed op het aantal dagen tussen de prikken. Boven de 12 jaar is dit 21 dagen.

Meer weten over het vaccineren?
Op de vaccinatielocatie is een arts aanwezig. Met deze arts kunnen inwoners in gesprek gaan over het vaccineren. Als men dan besluit om  toch gevaccineerd te willen worden kan dat direct. Inwoners die er na dat gesprek nog over na willen denken, kunnen er thuis nog eens rustig over nadenken.

Bel voor meer informatie met de GGD Noord- en Oost Gelderland via telefoonnummer 088-443 3355, stuur een email naar  telefonischadvies@ggdnog of bekijk de website www.ggdnog.nl.

Foto: Pexels