Fanfarecorps Excelsior Putten start met Volwassen Leer Orkest

Vroeger nooit in de gelegenheid geweest om muziekles te nemen of te krijgen? Of ooit op een 'blauwe maandag' muziek gemaakt en daarna gestopt? Dan is het nu mogelijk om aan de slag te gaan met een instrument bij Fanfarecorps Excelsior door aan te melden voor het Volwassen Leer Orkest.

Een orkest speciaal voor volwassenen die een blaas- of slagwerkinstrument willen leren bespelen

In een korte periode van twaalf weken gaan de deelnemers (wekelijks) aan de slag met een instrument. Ze krijgen samen met alle andere enthousiastelingen les van een dirigent en worden geholpen door muzikanten van de vereniging. Zo leren deelnemers aan het Volwassen Leer Orkest in korte tijd de beginselen van het samen muziek maken.

Ervaring is niet nodig, het heet niet voor niets een Leer Orkest. Ga de uitdaging aan om samen te ervaren hoe leuk muziek maken is en natuurlijk te genieten.

Het repeteren start op dinsdagavond 12 september. Na de periode van twaalf weken volgt er een gezamenlijk concert. Er wordt iedere dinsdagavond tussen 19.30 uur en 20.30 uur geoefend. De oefenavonden worden gehouden in Stroud. De totale kosten voor het gehele project zijn maar 10 euro per les. Ook mensen van buiten Putten zijn van harte welkom.

Voor instrumenten hoeven de deelnemers niet te zorgen. Er is keuze uit onder andere een trompet, trombone, bugel, saxofoon, bariton, hoorn, bas, kleine trom of grote trom. 

Aanmelden kan via de website www.fanfarecorpsexcelsior.nl/vlo of via de email: [email protected].