Gelderse Balletscholen danst de Notenkraker!

Bernice Zwijnenburg van De Gelderse Balletscholen leeft naar de voorstelling van 19 juni aanstaande toe. Alles op alles heeft ze gezet om met haar leerlingen ‘De Notenkraker’ op te voeren in Veluvine te Nunspeet.

Normaliter zouden er twee voorstellingen zijn, op 19 en 26 juni, maar Corona gooide roet in het eten en zorgde voor zeer veel extra uitdagingen

Zo hebben de leerlingen van de balletschool in Ermelo in weer en wind, in een tent buiten, alle scenes ingestudeerd. En de leerlingen van de balletschool in Nunspeet zelfs in een tochtige parkeergarage! Ook de decors zijn zoveel mogelijk buiten gemaakt. De kostuums voor de voorstelling zien er weer prachtig uit! Zo is er bijvoorbeeld een echte ‘Rattenkoningin’.

Tijdens de voorstelling van ‘De notenkraker’ is publiek helaas nog niet toegestaan, een gemis ook voor de spelers, maar Bernice is er voor hun als steun en toeverlaat! Voor het publiek is naar een goed alternatief gezocht. Deze prachtige voorstelling is namelijk te zien via een livestream. Niemand hoeft de voorstelling dus te missen! Vanuit huis kan op 19 juni genoten worden van een prachtige culturele avond, ditmaal vanuit de eigen woonkamer.

De voorstelling begint om 19:00 uur en voor slechts € 10,- volgt u deze adembenemende voorstelling via de livestream. Mocht u er een programmaboekje bij wensen en daarmee de voorstelling ook steunen, dan kan dat voor slechts € 15,- (het boekje wordt u per post toegestuurd). Bestellingen voor de livestream kunnen via de website of per mail naar [email protected].

Gelderse Balletscholen