Gemeente past dienstverlening aan door feestdagen

Door de kerstdagen en de jaarwisseling zijn er veranderingen in de dienstverlening van de gemeente Putten.

Aangepaste dienstverlening door feestdagen

Het gemeentehuis is gesloten op vrijdag 24 december vanaf 12.30 uur en op vrijdag 31 december vanaf 12.30 uur (oudjaarsdag).

Afvalbrengstation
Het afvalbrengstation aan de Hoge Eng-West 5 is gesloten op vrijdag 24 december, zaterdag 25 december (Eerste Kerstdag), vrijdag 31 december (oudjaarsdag) en op zaterdag 1 januari (nieuwjaarsdag).

Afvalinzameling
Ook het afval wordt op een andere dag opgehaald dan gewoonlijk. Op zaterdag 25 december wordt er geen oud papier (OPK) ingezameld. Dit wordt al een dag eerder, op vrijdag 24 december, opgehaald. Op vrijdag 31 december wordt wel gewoon afval ingezameld en op zaterdag 1 januari wordt er ook geen oud papier ingezameld. Dit wordt dan al een dag eerder, op vrijdag 31 december, opgehaald.

Rondom de feestdagen kan het zijn dat de gemeente op andere tijdstippen inzamelen dan gewoonlijk. Zet daarom het afval op de dag van inzameling vóór 08.00 uur aan de weg. 

Inzameling glas en textiel
De ondergrondse containers voor glas en textiel worden op vrijdag 31 december afgesloten. Dit om vernielingen tijdens de jaarwisseling te voorkomen. Op zaterdag 1 januari opent de gemeente de ondergrondse containers weer.

Afsluiten hondenpoepbakken
De hondenpoepbakken worden op maandag 27 december afgesloten. Dit om schade tijdens de jaarwisseling te voorkomen. Op maandag 3 januari worden de hondenpoepbakken weer geopend. de gemeente vraagt of hondenbezitters de volle hondenpoepzakjes mee naar huis willen nemen in deze periode en de zakjes in de blauwe restafvalzak willen stoppen.