Gemeente past dienstverlening aan door feestdagen

Door de kerstdagen en de jaarwisseling zijn er veranderingen in de dienstverlening van de gemeente Putten.

Het gemeentehuis is beide kerstdagen (maandag 25 december en dinsdag 26 december) gesloten. Ook op maandag 1 januari (nieuwjaarsdag) blijven de deuren van het gemeentehuis dicht

Afvalinzameling
Ook het afval wordt op een andere dag opgehaald dan gewoonlijk. Op maandag 25 december wordt er geen afval ingezameld. Deze inzameldag is verplaatst naar woensdag 27 december. Ook op dinsdag 26 december wordt er geen afval opgehaald. Deze inzameldag is verplaatst naar vrjdag 29 december. Ook op maandag 1 januari (nieuwjaarsdag) wordt er geen afval ingezameld. Deze inzameldag is verplaatst naar woensdag 3 januari.

Rondom de feestdagen kan het zijn dat de gemeente op andere tijdstippen inzamelen dan gewoonlijk. Zet daarom het afval op de dag van inzameling vóór 8.00 uur aan de weg.

Inzameling glas en textiel
De groene afvalbakken en de ondergrondse containers voor glas en textiel worden op zaterdag 30 december afgesloten. Dit om vernielingen tijdens de jaarwisseling te voorkomen. Op maandag 1 januari wordt alles weer geopend.

Afsluiten hondenpoepbakken
De hondenpoepbakken worden op woensdag 27 december afgesloten. Op woensdag 3 januari worden de hondenpoepbakken weer geopend. De gemeente vraagt hondenbezitters om de volle hondenpoepzakjes mee naar huis te nemen in deze periode om de zakjes in de blauwe restafvalzak te stoppen.