​Gemeente Putten luidt nieuw jaar in met nieuwjaarsvideo

De gemeente Putten presenteert op 1 januari 2022 een speciale nieuwjaarsvideo onder de titel ‘Putten 2022’.

In de video geven diverse betrokken inwoners aan wat zij het komende jaar van het gemeentebestuur verwachten.

Dit met het oog op de gemeenteraadsverkiezingen van maart 2022. Ook komen er lijstrekkers aan het woord van de politieke partijen die meedoen aan de verkiezingen. Burgemeester H.A. Lambooij van Putten leidt de video in met nieuwjaarsboodschap.

Alternatieve nieuwjaarsbijeenkomst
De nieuwsjaarvideo komt in de plaats van de traditionele nieuwjaarsbijeenkomst van de gemeente. De situatie rondom het coronavirus maakt dat deze bijeenkomst voor het tweede achtereenvolgende jaar geen doorgang kan vinden. “Alle belemmeringen ten spijt, we willen toch stilstaan bij de jaarwisseling”, zegt burgemeester H.A. Lambooij. “Daarom hebben wij inwoners en alle lijsttrekkers gevraagd een bijdrage te leveren. Ieder vanuit hun eigen invalshoek. De bijdragen zijn appellerend, kritisch maar bovenal constructief. Er is immers al polarisatie te over."

Nieuwjaarsvideo op social media
De nieuwjaarsvideo van de gemeente Putten, waarin belangrijke thema’s voor de komende jaren aan bod komen, is vanaf 1 januari 2022 te zien op de social mediakanalen van de gemeente Putten op Instagram, Facebook en YouTube. De video is ook te zien via www.putten.nl/nieuwjaarsvideo.