Gemeente verkoopt grond aan Liander

Het college van burgemeester en wethouders maakt bekend dat zij voornemens zijn een perceel grond, groot circa 20 vierkante meter, te verkopen gelegen nabij de Bekestere. De koper is Liander N.V.

Het college van burgemeester en wethouders is van mening dat Liander N.V. de enige kandidaat is met wie deze grondtransactie kan plaatsvinden om de volgende reden:

De grond wordt verkocht ten behoeve van het mogelijk maken van een uitbreiding van het elektriciteitsnet. Liander N.V. is aangewezen als beheerder van het elektriciteitsnet op grond van artikel 10 Elektriciteitswet. Aangezien dit perceel alleen verkocht wordt voor het realiseren van een deel van het elektriciteitsnet komt alleen Liander N.V. in aanmerking voor de aankoop van dit perceel.

Bij de transactie is het volgende kadastrale perceel betrokken: gemeente Putten, sectie N, nummer 5120 (gedeeltelijk). Derden met een rechtens te honoreren belang die zich niet kunnen verenigen met deze voorgenomen grondverkoop aan de gegadigde, dienen daartoe uiterlijk binnen twintig (20) kalenderdagen na verschijnen van deze mededeling een kort geding aanhangig te maken bij de voorzieningenrechter van de rechtbank Gelderland. Bij gebreke van het tijdig aanhangig maken van een kort geding binnen voornoemde termijn, vervalt het recht om in rechte op te komen tegen de voorgenomen verkoop en/of daarop enige vordering tot schadevergoeding of welke andere aanspraak dan ook te baseren.

Voor eventuele vragen of nadere inlichtingen met betrekking tot deze publicatie kunt u contact opnemen met mevrouw M. Otto via [email protected].