​Gemeentehuis tijdelijk coronapriklocatie tijdens regiotour GGD

GGD Noord- en Oost-Gelderland houdt van 18 tot en met 22 december een tour door de regio voor het laten zetten van de coronaprik.

Inwoners die een hoger risico lopen om ernstig ziek te worden door corona kunnen op donderdag 21 december bij het gemeentehuis, Fontanusplein 1, tussen 9.00 uur en 16.30 uur een coronaprik halen

Er wordt geprikt met het meest actueel beschikbare vaccin van Pfizer/BioNTech dat is aangepast op nu verspreidde coronavarianten. 

Deze prikronde is voor mensen die een hoger risico lopen om ernstig ziek te worden door corona. Dit zijn mensen ouder dan 60 jaar, volwassenen (vanaf 18 jaar) die elk jaar een uitnodiging krijgen voor de griepprik, zwangeren, zorgmedewerkers, mensen met hoog medisch risico en mensen die door een kwetsbaar gezinslid in aanmerking komen.

Na 22 december sluiten alle coronapriklocaties. Alleen voor zwangeren en mensen met een hoog medisch risico die door een arts worden doorgestuurd, is de coronaprik ook later nog beschikbaar.

Afspraak maken 
Maak een afspraak via www.planjeprik.nl met de DigiD of bel 0800-7070 (maandag tot en met vrijdag van 9.00 uur tot 17.00 uur). Belangstellenden kunnen ook zonder afspraak terecht. Houd dan wel rekening met eventuele wachttijd.

Kijk voor meer informatie op de website van GGD Noord- en Oost Gelderland www.ggdnog.nl/vaccinatie-corona.