Geniet tijdens de Veluwse Fietsdagen van de omgeving

Kom gezellig fietsen door de mooiste dorpen op de Noord-Veluwe. Verken drie dagen lang één van de mooiste fietsgebieden van het land. Start in Nunspeet en fiets vervolgens door Elburg, Ermelo, Putten, Hulshorst en Elspeet voor een mooie route met leuke extra's onderweg. 

Dit jaarlijkse fietsevenement met nieuwe route en activiteiten wordt gehouden tijdens de Veluwse Fietsdagen op dinsdag 3 augustus, woendsdag 4 augustus en donderdag 5 augustus

Speciaal voor deze week werden er weer routes uitgestippeld waarbij deelnemers onderweg leuke kortingen, bijzondere afstapplekjes en de mooiste gebieden tegenkomen.

Liever maar één of twee dagen fietsen? Dat kan natuurlijk ook. Bij de deelnemende VVV-vestigingen is voor 3.75 euro een route verkrijgbaar. Daarbij is het mogelijk deel te nemen aan speciale activiteiten die ondernemers op die dag langs de route organiseren. Ook worden deelnemers voorzien van een goodie-bag en kortingsbonnenboekje. Deelnemers die bij alle controleposten een stempel hebben gehaald, krijgen na afloop een aandenken. Het gratis aandenken kan tot 17.00 uur worden opgehaald bij de VVV-vestiging waar gestart is.

Dus doe mee aan de 'Veluwse Fietsdagen' en maak er wellicht een fietsvakantie van door ergens een leuke overnachtingsplek te boeken. Zo kan er optimaal van de leuke fietsmogelijkheden worden geprofiteerd. Zoals ieder jaar zijn voor de Veluwse Fietsdag nieuwe routes uitgezet en deze routes zijn na afloop in het assortiment van de Veluwse VVV-winkels terug te vinden.

De lengte van de fietsroutes ligt tussen de 30 en 60 kilometer. Starten is mogelijk vanaf 9.00 uur. De activiteiten rondom de Veluwse Fietsdag hebben als doel de Veluwe als fietsbestemming te promoten.