Geniet van de nieuwe haring en kom netwerken tijdens Haringparty Putten

De jaarlijkse haringparty staat weer voor de deur. Op donderdag 27 juni houden Moore MKW, Visgilde Foppen, Partycentrum De Huifkar, Van den Broek Advies en De Lange & Kortland Notarissen van 17.00 uur tot 20.00 uur de jaarlijkse Haringparty in Putten. 

Een perfecte gelegenheid om de start van het nieuwe haringseizoen te vieren!

Netwerken
Tijdens de haringparty kunnen de aanwezigen genieten van een borrel met de eerste verse haring én elkaar in een ongedwongen sfeer ontmoeten en bijpraten met andere ondernemers uit de regio. Het evenement vindt plaats bij Partycentrum De Huifkar aan de Kerkstraat 67.

De nieuw aangesloten organisatoren, Willem Evers van Van den Broek Advies en Jacqueline Beumer-De Lange van De Lange & Kortland Notarissen, zijn blij hun steentje bij te dragen en hopen van de jaarlijkse haringparty een nog leuker evenement voor alle ondernemers uit Putten te maken.

Maatschappelijk doel
Dit jaar gaat de opbrengst van de haringparty naar twee lokale goede doelen en wel de Stichting HEST (Hulpgroep Ernstig zieken en Stervenden Thuis) en Alzheimer Trefpunt Putten. Onder leiding van veilingmeester Henk Lubbersen wordt het Puttense Haringvaatje, aangeboden door Visgilde Foppen, samen met een selectie van andere leuke items geveild.

Entreekaarten
De kaarten kosten 30 euro (inclusief haring en twee drankjes) en zijn verkrijgbaar bij de organisatoren. Meer weten? Alle informatie is te vinden via de website www.haringpartyputten.nl.

Haringparty 2023