​Genieten van livemuziek op Puttense terrassen

Tijdens de eerste editie van Muziekterras op vrijdag 14 juli kunnen bezoekers van Winkelcentrum Putten genieten van liveoptredens op diverse gezellige terrassen. Vrolijke noten, mooie stemmen, lekkere drankjes en heerlijke gerechten!

Tussen 17.00 uur en 21.00 uur wordt er op diverse locaties in het centrum van Putten muziek ten gehore gebracht

Of bezoekers nu heerlijk wilt shoppen met een muziekje op de achtergrond of achterover willen leunen op het terras terwijl de vrolijke en sfeervolle muzieknoten om hen heen zwieren, in Putten zijn ze vrijdag 14 juli op de juiste plek!

Programmering
Bij M-Joy Coffee & Food luisteren bezoekers naar de aanstekelijke en vrolijke muziek van Fabrizio. Zijn repertoire zit vol soul, reggae, afrobeat en meer. Klaar voor Braziliaanse, Afrikaanse en Spaanse vibes?

Billy Bob Holland voert terrasbezoekers van Fat Alice -Louisiana Grill & Cajun restaurant mee richting de zuidelijke staten van de USA. Zijn laid-back countrymuziek bevat covers van onder andere The Eagles, Mavericks en Creedence Clearwater Revival.

De Hertogh Eten & Drinken is deze middag en avond het podium voor coverband Back 2 the Days. Geniet van covers van rock, pop, en blues uit diverse decennia.

Van Hazes tot Sinatra, van Hollandse meezingers tot gevoelige ballads: zanger Patrick heeft het allemaal in huis. Bij Cava22 genieten aanwezigen van het brede muziekrepertoire dat Patrick te bieden heeft.

De enige band die optreedt tijdens deze editie van muziekterras vinden belangstellenden bij Grandcafé De Huiskamer. De band Onverwachts speelt daar de sterren van de hemel. Schuif aan op het terras.

De tweede editie van Muziekterras volgt op zaterdag 5 augustus van 14.00 uur tot 18.00 uur.