​Geslaagde voorstelling dankzij leerlingen Corlaer College

In Theater Stroud trad afgelopen donderdag Thjum Arts op met zijn cabaretvoorstelling ‘Tijdloos Genot’. Leerlingen van het Corlaer College in Nijkerk hebben deze voorstelling ‘geadopteerd’ en hebben mogen helpen met de voorbereidingen van deze voorstelling.

Het team PR en marketing heeft bijvoorbeeld gewerkt aan de promotie van de voorstelling

"Wij hebben verschillende mensen geïnterviewd en zijn zelf ook geïnterviewd”, vertelt Isa Ringeling namens het PR-team. “Ook hebben wij artikelen geschreven voor diverse kranten, met als doel zo veel mogelijk bekendheid te genereren voor Thjum en zijn show. De tijd en energie die wij erin hebben gestoken vonden wij het zeker waard."

De leerlingen hebben erg genoten van de performance van Thjum Arts. Zij gaven reacties als: ‘hij heeft een heel authentieke en eigen manier van grappen maken’ en ‘ik heb er zo eentje nog niet eerder meegemaakt'. Thjum maakt grappen die voor jong en oud herkenbaar zijn, maar toch is zijn verhaal ook erg persoonlijk. Dat maakte het, ook voor ons, een heel sterke en grappige show”, aldus Isa.

Het meehelpen bij de voorbereidingen heeft het team als erg positief ervaren. Isa: “We hebben er heel veel van geleerd. Van tevoren hadden we bijvoorbeeld nooit gedacht dat er zo veel bij een voorstelling komt kijken. Voor ons was het vooral verrassend hoe last-minute sommige taken gedaan moesten worden, maar juist daardoor gaf het een extra kick toen het klaar was. Hier kijken we allemaal met trots op terug. Dit project ‘adopteer een voorstelling’ is voor ons erg goed geslaagd.”

De voorstelling ‘Tijdloos Genot’ is nog tot en met 17 februari te zien in diverse theaters in het land. “Thjum speelt deze week bijvoorbeeld in Schiedam (29 november), Nijmegen (30 november), Duiven (1 december) en Apeldoorn (2 december). Ervaar ook waar ons team zo hard aan gewerkt heeft en van genoten heeft”, besluit Isa.
De leerlingen van het Corlaer College Nijkerk adopteerden de voorstelling van Thjum Arts. Foto: Naomi van Nieff, tekst: PR-commissie