​Getuigen gezocht: Woninginbraak Heinestraat

De politie onderzoekt een woninginbraak in de Heinestraat en vraagt getuigen die iets gezien of gehoord hebben om zich te melden.

Misschien is de informatie relevant voor het lopende onderzoek

De inbraak is gepleegd op vrijdag 16 februari 2024 tussen 10.00 uur en 10.30 uur in de Heinestraat met als  toedracht openbreken/forceren/inslaan/ingooien. Wie heeft een persoon of personen gezien die zich mogelijk vreemd gedroegen of zijn er verdachte voertuigen (auto's, bromfietsen) gezien in de straat of in de omgeving? Camerabeelden, foto's of overige informatie die belangrijk kunnen zijn voor het onderzoek zijn ook welkom bij de politie.

Dus is er iets opgevallen waarvan u vermoedt dat dit te maken heeft met deze woninginbraak, neem dan direct contact op met de politie via deze link. Alle informatie is welkom, ook details waarvan u misschien denkt dat ze niet belangrijk zijn! Informatie anoniem doorgeven? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem, 0800-7000 (gratis nummer).

Een inbraak voorkomen?
Ziet u iets verdachts in uw omgeving, een persoon of een auto? Noteer het signalement of het kenteken van de auto. Voor verdachte situaties kunt u altijd bellen met het alarmnummer 112. Voor meldingen waarbij de komst van de politie niet direct noodzakelijk is, belt u: 0900-8844. Op de website van de politie en van het Politiekeurmerk Veilig Wonen vindt u tips om een woninginbraak te voorkomen.