Good Old Time(r)s rit door de Puttense straten

Om de bewoners van de diverse zorginstellingen in Putten een geluksmomentje te bezorgen werd vanmorgen de vijfde editie van the Good Old Time(r)s rit gereden.

Bijna vijftig oldtimers reden in een parade door het dorp

De bezitters van een oldtimer of young-timer verzamelden vanmorgen rond 10.00 uur bij Zorgerf Buiten-Land en bij Zorglandgoed Groot Spriel, om van daaruit te vertrekken voor een parade door het dorp, waarbij de woonzorgcentra Elim, de Schauw en Norschoten werden aangedaan.

De bewoners van Elim stonden op de stoep te kijken naar de stoet van pracht en praal die toeterend en zwaaiend aan hen voorbij trok. Daarna vervolgde de parade naar De Schauw waar de bewoners op hun balkon en buiten stonden te zwaaien. De rit vervolgde naar woonzorgcentrum Norschoten. Ook daar stonden de bewoners buiten op de stoep te kijken en te zwaaien naar de sliert auto's die voorbij kwam. De rit ging vervolgens weer naar Zorgerf Buiten-Land en daarmee kwam de parade ten einde.

Het volgende onderdeel op het programma is op dit moment in volle gang. De deelnemers rijden op dit moment een puzzelrit door het hart van de Veluwe. Eerst voert de puzzelrit naar een locatie voor de lunch om daarna de weg te vervolgen naar de finish, waar een feestelijke afsluiting met een hapje en drankje wordt aangeboden.

De opbrengst van de inschrijfgelden en de sponsoropbrengsten van de puzzelrit komen volledig ten goede aan de Stichting Gelukkig Ouder Worden in Putten.